logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako uštedjeti za ljetovanje

07/05/2014

Ljetovanje je možda najljepši dio u godini, počnite štedjeti na vrijeme kako bi si ga mogli priuštiti.

Željeli bi otići na ljetovanje sa svojom obitelji ili društvom, no vaša financijska situacija nije baš najbolja i otići na ljetovanje vam se čini kao nemoguća misija? Netreba uvijek biti tako, najbitnija stavka kada se odlučite za ljetovanje je da se počnete na vrijeme pripremati i štedjeti za taj odmor.
Danas je nažalost takvo vrijeme da si malo ljudi to može priuštiti i malo tko može dodatno svakodnevno izdvajati za odmor , ali ako ste spremni na odricanje i štednju tokom cijele godine vaše ljetovanje i domor su zagarantirani, a ako se teško odvajate od nekih svakodnevnih sitnica onda ponovo razmislite o tome dali stvarno želite ljetovati. Što si prije isplanirate cijelo putovanje imati ćete više vremena za štedjeti, a i točno ćete znati koliko vam je novaca potrebno. Procijenite sami svoje mogućnosti i odredite koliko dugo će trajati vaš odmor, ne zaboravite da odlazak na more samo preko vikenda može biti jednako zabavan i ugodan kao i kad se ljetuje deset dana.

Savjeti kako uštedjeti za ljetovanje

Štedjeti za ljetovanje treba početi što je ranije moguće. Najlakše je da si postavite cilj i izračunate koliko novaca dnevno ili mjesečno možete potrošiti kao bi vam na računu ostalo još i za putovanje, iako vam se to čini nemoguće kroz par mjeseci ako ste odlučni može se uštedjeti dovoljno.
Počnite planirati lokaciju puno prije tako da vas i smještaj koji rezervirate ispadne što jeftiniji, a možete razmisliti i o tome dali netko od vaših rođaka ima neku nekretninu na moru koju bi bilo moguće jeftinije iznajmiti. Ako se odlučite otići na odmor van sezone tu možete dodatno uštedjeti već na samom početku jer cijene van sezone znaju biti i duplo manje.
Provjerite i što imate u ormaru od prošlogodišnje sezone, tako da ne kupujete nešto što već imate i ne zaboravite na to da prošlogodišnji kupaći kostimi još nisu izašli iz mode i da ih možete nositi još barem jednu sezonu, ali ukoliko vam je nešto prijeko potrebno najbolje je da to odete kupiti u vrijeme sniženja.
Nemojte dozvoliti da vas financijska kriza odgovori od odmora, ako to želite i barem malo se potrudite, uspjet ćete.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh