logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kako zaraditi za Božić

17/12/2012

Stiže Božić i Nova godina, vrijeme obiteljskog okupljanja, zajedničkog slavlja, radosti i darivanja, a to je i vrijeme većih financijskih izdataka, kada nam je dodatni novac itekako dobrodošao. Kako zaraditi za Božić?

Stiže Božić i Nova godina, vrijeme obiteljskog okupljanja, zajedničkog slavlja, radosti i darivanja, a to je i vrijeme većih financijskih izdataka, kada nam je dodatni novac itekako dobrodošao. Kako zaraditi za Božić?

Naime, kako biste mogli obaviti kupnju namirnica za blagdanski stol, božićnih ukrasa i poklona za najmilije, razmislite da svojim honorarni radom doprinesete poboljšanju blagdanskog budžeta.
Najbolji način dodatne zarade je onaj koji temeljite na svojim sposobnostima, vještinama, hobiju kojim se već bavite i slično. Također, ako ste u mogućnosti posao kojim se već bavite pokušajte raditi i u slobodno vrijeme. Ako ste vješti s rukama, izrađujete nakit ili prigodne ukrase, pletete ili šivate, jednostavno ponudite svoje usluge i proizvode. Također, zaraditi možete davanjem instrukcija, prevođenjem, lektoriranjem ili pisanjem tekstova.

U blagdansko vrijeme grad je prepun štandova na kojima se prodaju božićni ukrasi, rukotvorine, domaći proizvodi, štandovi koji nude usputne zalogajčiće poput fritula, pečenih kobasica i slično, pa se na vrijeme interesirajte za mogućnost rada na jednom od tih štandova. Osim toga, preko oglasa ponudite usluge čišćenja, peglanja ili čak nekih težih fizičkih poslova poput nošenja namještaja, čišćenja i uređivanja dvorišta i slično.

Zaraditi novac možete prodajom predmete i odjeće koja vam više ne treba. Uključite se u neku grupnu prodaju rabljene odjeće, pronađite forume koji organiziraju tako nešto i pridružite im se.
U svakom slučaju mogućnosti je puno, samo se dobro organizirajte i prepoznajte svoje vještine i sposobnosti kojima bi mogli prosperirati i zaraditi dodatni novac.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh