logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kapitalizacija police životnog osiguranja

19/10/2011

Odlučili ste uzeti policu životnog osiguranja, ali prije nego odlučiti koju ćete policu uzeti razmislite što sve s policom želite ostvariti. No, što je kapitalizacija police životnog osiguranja?

Odlučili ste uzeti policu životnog osiguranja, ali prije nego odlučiti koju ćete policu uzeti razmislite što sve s policom želite ostvariti. No, što je kapitalizacija police životnog osiguranja?

Moguća je kapitalizacija police životnog osiguranja, a to znači da ukoliko osiguranik ne može ili ne želi više plaćati premiju životnog osiguranja, a ne želi prekinuti ugovor o osiguranju može tražiti da mu osiguravatelj kapitalizira svu uplaćenu premiju. Na taj način polica ostaje, ali na manju vrijednost.

Naime, postoji nekoliko varijanti životnog osiguranja, od onih koje se ugovaraju maksimalno na 40 godina ili do 75. godine života do doživotne polica osiguranja koja može trajati do stote godine. S obzirom da se radi o osiguranju i štednji na duži rok važno je unaprijed uzeti sve opcije u obzir i razmisliti koja vam polica najbolje odgovara.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh