logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kartica ostala u bankomatu

28/05/2012

Što učiniti ako je kartica ostala u bankomatu? Ako se nađete u toj situaciji odmah nazovite službu za korisnike banke čiji broj se nalazi na bankomatu.

Što učiniti ako je kartica ostala u bankomatu? Ako se nađete u toj situaciji odmah nazovite službu za korisnike banke čiji broj se nalazi na bankomatu.

Nakon što ste prijavili otiđite do najbliže poslovnice svoje banke i prijavite kada i u kojem bankomatu je ostala vaša kartica. Odmah nazovite službu za korisnike banke, a broj se nalazi na bankomatu i to prijavite. Zapamtite adresu i mjesto gdje se taj bankomat nalazi ili čim prije otići do poslovnice svoje banke kako biste podnijeli prijavu. Ako vam se to dogodilo na bankomatu kartica će vam biti vraćena za nekoliko sati.

Ako se to dogodi na bankomatu druge banke, on automatski prereže karticu i procedura dobivanja kartice je složenija. Postupak dobivanja kartice možete pročitati u sljedećem tekstu: Kad bankomat proguta karticu i pogrešan pin na bankomatu


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh