logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kartica za međunarodne pozive, cijene međunarodnih poziva

31/01/2013

Kartica za međunarodne pozive namijenjena je svim hrvatskim građanima koji imaju potrebu telefonski komunicirati s inozemstvom i turistima koji za vrijeme boravka u Hrvatskoj žele po optimalnim cijenama telefonirati u inozemstvo. Postoji posebna tarifa za cijene međunarodnih poziva.

Kartica za međunarodne pozive namijenjena je svim hrvatskim građanima koji imaju potrebu telefonski komunicirati s inozemstvom i turistima koji za vrijeme boravka u Hrvatskoj žele po optimalnim cijenama telefonirati u inozemstvo. Postoji posebna tarifa za cijene međunarodnih poziva.

Pozivi se uz karticu za međunarodne pozive mogu ostvariti preko mobilnog telefona koji funkcionira na hrvatskoj mreži, s bilo kojeg analognog ili digitalnog telefona podešenog na tonsko biranje te iz javnih telefonskih govornica. Kartica dolazi u obliku klasične telefonske kartice ili e-bona koji se ispisuje iz POS aparata na različitim prodajnim mjestima. Poziv se ostvaruje pomoću PIN-a koji se nalazi na kartici ili e-bonu.  Kartica za međunarodne razgovore pruža mogućnost uštede i do 90% i namijenjena je individualnim korisnicima koji imaju potrebu za međunarodnim pozivima bez obzira gdje se nalazili u Hrvatskoj. Preko ove kartice ne može se ostvariti poziv ako se nalazite u inozemstvu, nego ona služi isključivo za pozive iz Hrvatske prema inozemstvu. Kartica se kupuje bez ugovorne obveze i pretplate te omogućava pozive prema bilo kojoj međunarodnoj destinaciji.

Ovisno o proizvođaču kartice se mogu kupiti po raznim cijenama od 50, 100 ili 200 kuna, a pozivi mogu imati popust. Osim toga, cijena minute razgovora ovisi o vremenu poziva, pa tako u periodu ponedjeljka do petka u vremenu od 6do 21h vrijedi skuplja tarifa, a u periodu pon-pet 21-06 + vikend vrijedi jeftinija tarifa. Sustav zvučnim signalom automatski obavještava o približavanju limitu kredita na prepaid kartici.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh