logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kartice za mobitel i kojeg operatera izabrati

28/05/2012

Želite promijeniti svog mobilnog operatera, ali niste sigurni kojeg operatera izabrati. Kartice za mobitel možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima samo trebate odabrati koju karticu želite.

Želite promijeniti svog mobilnog operatera, ali niste sigurni kojeg operatera izabrati. Kartice za mobitel možete kupiti na brojnim prodajnim mjestima samo trebate odabrati koju karticu želite.

Svi mi imamo različite potrebe kada je u pitanju upotreba usluga mobilnih operatera. Neki od nas preferiraju razgovor, neki SMS poruke, neki od nas mnogo putuju, te samim tim troše više impulsa u roaming zonama, neki žive na internetu i sl. Prije svega potrebno je odrediti koji ste tip korisnika mobilnih usluga tj. koji su vaši pripriteti, odnosno da li većinom šaljete SMS-ove, ili više razgovarate, jeste li često u inozemstvu ili najviše vremena provodite na internetu. Ukoliko ne znate koji ste tip korisnika pogledajte telefonske račune unazad nekoliko mjeseci i na njima stavkama podatke gdje najviše trošite (minute razgovora, sms poruke, internet, roming i sl.

Zatim potrebo je obići mobilne operatere te se informirati o uslugama, cijena, tarifama i sl.. Primjerice, ukoliko ste tip koji često razgovara na mobitel, pitajte operatere kolika je cijena impulsa unutar mreže i prema drugim mrežama. Ukoliko često putujete u inozemstvo, pitajte za cijenu poziva u romingu, te ako ste tip koji preferira slanje SMS poruka, saznajte kolika je cijena SMS-a. Koristite li često internet na mobitelu raspitajte se o cijeni 1MB prijenosa podataka na internetu. Isto tako, ako želite pretplatu raspitajte se o tarifama, mobilnim uređajima koji se nude uz pretplatu, te koji su uvjeti za zasnivanje pretplatničkog odnosa.

Kada ste sakupili informacije od mobilnih operatera usporedite ih sa svojim potrebama, na taj način ćete pronaći operatera koji vam najviše odgovara.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh