logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kasko osiguranje automobila – savjeti za kasko osiguranje

25/08/2014

Osigurajte svoj automobil ili bilo koje drugo prijevozno sredstvo kasko osiguranjem i budite mirni u slučaju nepredvidivih situacija i rizika.

Kada govorimo o kasko osiguranju automobila, misli se na dobrovoljno sklapanje ugovora. Ovakva vrsta zaštite ovisi o vama dali ćete je prihvatiti ili ne, odnosno sklopiti ili ne sklopiti ugovor.


Ovo osiguranje predviđeno je za osiguranje prijevoznog sredstva, a tu spadaju sva cestovna, pomorska, riječna i avionska vozila.
Budući da se za ovo osiguranje klijent odlučuje dobrovoljno ono ne propisuje Hrvatski ured za osiguranje, već svaka osigurateljska kuća za sebe, pri tom vodeći računa o tome da ti uvjeti budu skuladni odredbama ZOO-a.
Predmet kasko osiguranja su sve vrste motornih vozila, no ukoliko se plati dodatna premija osigurati se može i sva dodatna oprema u vozilu : radio ili TV prijamnik, glazbeni stupovi, radar, mobitel, osobna prtljaga, specijalni alati za obavljanje djelatnosti i sve ostalo što se može naći u automobilu.
Danas je na raspolaganju velik broj osiguravateljskih kuća koje nude kasko, a na svakom klijentu je da provjere i odluče koja polica nudi koje uvijete i mogućnosti te prema tome odlučuju koju kasko ponudu za automobil će odabrati.


Kasko osiguranje automobila nije obavezno, ali ukoliko se odlučite za njega pružiti će vam miran san i sigurnost.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh