logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Katastarska čestica po adresi

19/04/2012

Potreban vam je broj katastarske čestice, te vas zanima kako saznati koja je katastarska čestica po adresi.

Potreban vam je broj katastarske čestice, te vas zanima kako saznati koja je katastarska čestica po adresi.

Prije svega pogledajte u kupoprodajnom ugovoru, u njemu moraju biti navedeni naziv katastarske općine i broj katastarske čestice. Isto tako do podataka o katastarskim česticama moguće je doći ukoliko je poznat broj posjedovnog lista ili broj zemljišnoknjižne čestice, tada se provodi povezivanje zemljišnoknjižne čestice sa katastarskom česticom, naravno ukoliko su evidentirane u evidencijama. Ukoliko ne znate broj čestice, podatak je moguće dobiti pretraživanjem abecednog imenika vlasnika u zemljišnoknjižnom odjelu ili u nadležnom katastarskom uredu koji ima podatke o posjednicima čestica kao i položaju čestica na katastarskim mapama.

Ukoliko se nekretnina nalazi u katastarskoj općini za koju postoje različiti zemljišnoknjižni i katastarski podaci o broju čestice, a vi raspolažete samo katastarskim brojem, tada je potrebno u katastarskom uredu zatražiti identifikaciju čestice. Za izdavanje svakog izvatka plaća se pristojba u iznosu od 20,00 kuna.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh