logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kazna za pojas, kazna za vožnju bez pojasa

05/04/2012

Kućni budžet osobito strada kada su u pitanju izvanredni troškovi, primjerice, kazna za vožnju bez pojasa. Vezanje pojasa u automobilu prvenstveno je važno zbog sigurnosti, ali i kako bi se izbjegla nepotrebna kazna za pojas.

Kućni budžet osobito strada kada su u pitanju izvanredni troškovi, primjerice, kazna za vožnju bez pojasa. Vezanje pojasa u automobilu prvenstveno je važno zbog sigurnosti, ali i kako bi se izbjegla nepotrebna kazna za pojas.

Nevezivanje pojaseva može imati posljedice za vozača i suvozača,a zbog ignoriranja pojaseva na stražnjem sjedištu pri udaru su u opasnosti svi u automobilu. Stoga ne moramo napominjati koliko je važno vezati se pri vožnji. Ukoliko se vozite ne vezani budite spremni i na novčanu kaznu za vožnju bez pojasa. Ako vozač i putnici tijekom vožnje u motornom vozilu na sjedalima na kojima su ugrađeni sigurnosni pojasevi ne koriste sigurnosni pojas policijski službenik naplatiti će novčanu kaznu u iznosu od 500 kuna. Vrlo je važno napomenuti ukoliko vozač prevozi djecu, treba imati na umu da djeca mlađa od 5 godina smiju se voziti samo na stražnjim sjedalima i to u posebnoj sigurnosnoj sjedalici.

Dijete od 5 do 12 godina smije se voziti samo na stražnjim sjedalima, a dijete mora sjediti na posebnom postolju prilagođenom njegovoj visini tako da se može vezati sigurnosnim pojasom na tri točke vezivanja.


komentar(a)

Tražite kredit, štednju ili osiguranje?

Novac.net je baza financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu. Pomažemo vam pronaći i odabrati najbolji proizvod za vaše potrebe. Usporedite i pronađite najpovoljnije kredite, kartice, štednje, police osiguranja, mobilne i fiksne tarife ili telekom pakete.

U surandnji s partnerima pomažemo uštedjeti na

Kreditu      |      Osiguranju      |      Štednji

Pošaljite nam email ili
ispunite kontakt obrazac..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2011, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh