logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kazna za pojas, kazna za vožnju bez pojasa

05/04/2012

Kućni budžet osobito strada kada su u pitanju izvanredni troškovi, primjerice, kazna za vožnju bez pojasa. Vezanje pojasa u automobilu prvenstveno je važno zbog sigurnosti, ali i kako bi se izbjegla nepotrebna kazna za pojas.

Kućni budžet osobito strada kada su u pitanju izvanredni troškovi, primjerice, kazna za vožnju bez pojasa. Vezanje pojasa u automobilu prvenstveno je važno zbog sigurnosti, ali i kako bi se izbjegla nepotrebna kazna za pojas.

Nevezivanje pojaseva može imati posljedice za vozača i suvozača,a zbog ignoriranja pojaseva na stražnjem sjedištu pri udaru su u opasnosti svi u automobilu. Stoga ne moramo napominjati koliko je važno vezati se pri vožnji. Ukoliko se vozite ne vezani budite spremni i na novčanu kaznu za vožnju bez pojasa. Ako vozač i putnici tijekom vožnje u motornom vozilu na sjedalima na kojima su ugrađeni sigurnosni pojasevi ne koriste sigurnosni pojas policijski službenik naplatiti će novčanu kaznu u iznosu od 500 kuna. Vrlo je važno napomenuti ukoliko vozač prevozi djecu, treba imati na umu da djeca mlađa od 5 godina smiju se voziti samo na stražnjim sjedalima i to u posebnoj sigurnosnoj sjedalici.

Dijete od 5 do 12 godina smije se voziti samo na stražnjim sjedalima, a dijete mora sjediti na posebnom postolju prilagođenom njegovoj visini tako da se može vezati sigurnosnim pojasom na tri točke vezivanja.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh