logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koja kartica za Paypal

17/04/2013

Trebate otvoriti Paypal, ali ne znate koja kartica treba za Paypal? PayPal je servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje.

Trebate otvoriti Paypal, ali ne znate koja kartica treba za Paypal? PayPal je servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje.

Korisnik mora otvoriti osobni račun na koji može direktno uplaćivati novac sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice.  PayPal račun je potrebno povezati sa svojom debitnom ili kreditnom karticom. Uz PayPal račun se najčešće veže debitna ili kreditna kartica (Visa, MasterCard, American Express) te e-mail adresa. Maestro i Diners kartice, iako su pogodne za internetsku kupovinu, nisu prihvaćane od strane PayPala.

Jedna od najvećih prednosti PayPala je što korisnik prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavlja broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa I time se smanjuje rizik od zloupotrebe tih informacija.


komentar(a)



..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh