logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koje pločice odabrati, vrste keramičkih pločica i cijena keramičkih pločica

06/09/2011

Prilikom uređenja stana treba voditi računa o brojnim stvarima. Treba znati i koje pločice odabrati te koje vrste keramičkih pločica postoje. Cijena keramičkih pločica je jedan od principa koji nas vodi u odabiru pločica.

Prilikom uređenja stana treba voditi računa o brojnim stvarima. Treba znati i koje pločice odabrati te koje vrste keramičkih pločica postoje. Cijena keramičkih pločica je jedan od principa koji nas vodi u odabiru pločica.

Ukoliko ste odredili koju svotu novca ste spremni odvojiti za nove keramičke pločice neka to bude i jedan od uvjeta kod kupnje. No, najbolje bi bilo kupiti pločice koje nisu niti najjeftinije ni najskuplje jer ipak je to malo dugotrajnija investicija. Stoga postoji glazirana pločica koja je ujedno i najpopularnija, a radi se od gline i ima ne poroznu glazuru, sa pečenim gornjim zaštitnim slojem. Postoje i mozaik pločice od gline, otporne na vlagu, imaju čistoću boje kroz cijelu pločicu. Sve više se kupuju i staklene pločice koje su prilično izdržljive.

Među skupljim pločicama, ali i vrlo izdržljivim su one napravljene od prirodnog kamena. Prilikom odabira pločica trebate voditi računa i o dizajnu vaše kupaonice ili prostorije za koju kupujete pločice.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh