logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koji blender kupiti

26/07/2013

Kupujete blender, ali ne znate koji blender je najbolje kupiti. Kod kupnje blendera razmislite za što ćete ga sve koristiti i koliko ga mislite koristiti.

Kupujete blender, ali ne znate koji blender je najbolje kupiti. Kod kupnje blendera razmislite za što ćete ga sve koristiti i koliko ga mislite koristiti.

Prema tome procijenite koliko novca ste spremni izdvojiti za blender. Odredite otprilike koje jačine i kolikog kapaciteta blender mora biti da zadovolji sve vaše potrebe. Cijene blendera su različite od nekoliko stotina kuna do nekoliko tisuća kuna. Nemojte previše štedjeti na aparatima jer onda biste mogli proći najskuplje. Svatko kupuje prema mogućnostima, ali nemojte kupiti najjeftiniji aparat.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh