logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koji iPhone kupiti

26/04/2013

Odlučili ste se svoj mobilni telefon zamijeniti iPhoneom, ali ne znate koji iPhone kupiti. IPhone je pametni telefon čija se već peta generacija nalazi na tržištu diljem svijeta.

Odlučili ste se svoj mobilni telefon zamijeniti iPhoneom, ali ne znate koji iPhone kupiti. IPhone je pametni telefon čija se već peta generacija nalazi na tržištu diljem svijeta. Ovaj pametni telefon je proizveden u pet različitih varijanti. To su iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4 i iPhone 5.

IPhone osim klasične gotovinske kupnje možete kupiti na rate, ali nije loše razmisliti o kupnji rabljenog uređaja. Ponekad se među oglasima rabljenih iPhonea mogu naći oni koji su vrlo malo ili gotovo nikako korišteni, a obzirom da ih vlasnici prodaju kao rabljene i cijena može biti puno prihvatljivija.
Osim toga, mobilni operateri u svojoj ponudi imaju povoljnu kupnju iPhonea uz pretplatu na njihovu mobilnu mrežu pa i ovo može biti jedna od opcija kako nabaviti iPhone.

Kako bi se odlučili koji iPhone kupiti najbolje je najprije se informirati o karakteristikama modela koji se nalaze u slobodnoj prodaji te za sebe pronaći odgovarajući model.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh