logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koji mikser kupiti i cijene miksera

05/09/2011

Postoje različite vrste miksera pa se ponekad teško odlučiti koji mikser kupiti. Cijene miksera ovise i o vrsti miksera te proizvođaču.

Postoje različite vrste miksera pa se ponekad teško odlučiti koji mikser kupiti. Cijene miksera ovise i o vrsti miksera te proizvođaču.

Pa tako postoje mikser i za 60-ak kuna pa sve do nekoliko stotina kuna. Pri odabiru miksera treba voditi računa o tome za što nam ustvari treba mikser. Je li potreban za pripremu kolača, izradu kašica…pa prema tome i odaberite mikser. No, kada odlazite u kupovinu odredite točnu svotu koju ste spremni potrošiti na kupnju novog miksera. Nemojte nepotrebno kupovati miksere s različitim dodacima za koje i sami znate da nikada nećete koristiti.

Hoćete li kupiti štapni mikser, mikser za frape, mikser s posudom ili neki drugi mikser odlučite prvenstveno na temelju toga za što vam on uistinu treba.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh