logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koji pekač kruha kupiti i cijene pekača kruha

01/09/2011

Odlučili ste sami peći kruh i to je jedan od načina na koji želite uštedjeti i obogatiti vaš kućni budžet. No, koji pekač kruha kupiti i koje su cijene pekača kruha?

Odlučili ste sami peći kruh i to je jedan od načina na koji želite uštedjeti i obogatiti vaš kućni budžet. No, koji pekač kruha kupiti i koje su cijene pekača kruha? U početku morate malo više potrošiti jer trebate kupiti pekač kruha.

Cijene pekača kruha su različite, što naravno ovisi o njihovoj snazi i funkcijama te o proizvođaču. Prosječan i kvalitetan pekač možete dobiti za nekih 700 kuna i to snage od oko 850 W. Ta investicija će vam se nakon nekog vremena isplatiti.

Pekač za kruh funkcionira tako da u njega uspete potrebne sastojke i programirate vrijeme kada želite da kruh bude pečen.
Umjesto pekača kruh možete peći i u pećnici, ali za to vam treba više vremena, potrošit ćete više struje, ali i uložiti više truda.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh