logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koji telefoni su android

04/04/2013

Kupujte novi telefon i želite znati koji telefoni su android. To su oni mobiteli koji koriste Google Android operacijski sustav

Kupujte novi telefon i želite znati koji telefoni su android. To su oni mobiteli koji koriste Google Android operacijski sustav, koji je dizajniran specijalno za mobilne uređaje poput mobilnih telefona, tableta, netbook računala i Google TV-a.

Android ima mnogo aplikacija pod nazivom Google Play Store gdje možete preuzeti mnogobrojne aplikacije i igrice. Uz android dolaze specijalne aplikacije koje omogućavaju prilagođeno korištenje društevnih mreža poput Facebooka i Twittera.

Veliki dio android aplikacija koje su dostupne u Google Play Store online katalogu su besplatne aplikacije koje dolaze s mnogobrojnim funkcijama.

Uređaji koji u svom nazivu sadrže riječ “Nexus” prvi dobivaju najnoviji android sustav.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh