logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koju kadu kupiti – savjeti za kupnju kade

29/07/2014

Koju kadu je najbolje kupiti za kupaonicu? Donosimo vam savjete kako bismo vam pomogli kod izbora kade koju ćete kupiti.

U današnje vrijeme zbog nedostatka vremena i prostora ljudi sve više nabavljaju tuš kabine, ali tuš kabinu ne možete napuniti vodom, složiti si kupku i opustiti se. Ako je ikako moguće, preporučujemo vam da kupite kadu jer tuš kabine, kakvu god opremu imale, nikad neće moći zamijeniti opuštanje u ugodnoj kupki.

Kupite kadu koja će vam najbolje odgovarati

Koji oblik kade ćete nabaviti, dosta ovisi o tome kakvu kupaonicu imate. Ona može biti četvrtasta, okrugla, pravokutna ili pak ovalnog oblika. Većina današnjih kada ima mlaznice za masažu pa vam preporučujemo da svakako nabavite jednu takvu. U ponudi je i mnogo različitih dizajna pa svakako iskoristite to i odaberite onaj koji će najviše pridonijeti vašem opuštanju tijekom ugodne večernje kupke. Ako volite kupku uz svijeće i čašu vina odaberite kadu sa stalkom. Dobra ideja je i ugradnja kade u pod, tj. da ne ide u visinu nego u dubinu. Samo pazite da ju u tom slučaju ne postavite na prometni dio kupaone. Na kraju svega je najbitnije da kada koju kupite ostvaruje namjenu zbog koje ste ju i uzeli.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh