logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koju mikrovalnu kupiti i cijene mikrovalnih pećnica

01/09/2011

Odlučili ste se za kupovinu mikrovalne pećnice, ali ne znate koju mikrovalnu kupiti i kako se kreću cijene mikrovalnih pećnica.

Odlučili ste se za kupovinu mikrovalne pećnice, ali ne znate koju mikrovalnu kupiti i kako se kreću cijene mikrovalnih pećnica.

Najprije odredite za što će vam točno mikrovalna pećnica služiti. Je li to samo zagrijavanje hrane ili ćete ju koristiti više. Naime, postoje različite mikrovalne pećnice s različitim funkcijama. Pa ako ju mislite više koristiti gledajte onu koja ima više funkcija i koja je jača, ali pritom imajte na umu da ćete i više novca morati za nju izdvojiti.

Cijene mikrovalnih pećnica su različite, a ovisi o njihovoj jačini, odnosno funkcijama te o marki pećnice koju kupujete. Stoga možete naći mikrovalnu već za nekih 400 kuna na dalje…


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh