logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koju peglu kupiti i čišćenje pegle na paru

11/08/2011

S obzirom da glačalo troši više električne energije od perilice, sušilice i štednjaka treba znati koju peglu kupiti. Vrlo važno je i redovito čišćenje pegle na paru.

S obzirom da glačalo troši više električne energije od perilice, sušilice i štednjaka treba znati koju peglu kupiti. Vrlo važno je i redovito čišćenje pegle na paru.

Kao i kod ostale bijele tehnike osobitu pažnju prilikom kupovine glačala trebate obratiti na njegovu energetsku učinkovitost. Kupite glačalo koje zadovoljava vaše potrebe, ne treba imati sve što i profesionalno glačalo i razmislite trebaju li vam sve funkcije koje se nalaze na pegli.
Naime, ako imate glačalo na paru uvijek nalijevajte destiliranu vodu, osim ako u uputama proizvođača nije naznačeno da možete upotrebljavati vodu iz slavine. Kad punite i praznite peglu, ona mora biti isključena iz struje, a odmah nakon upotrebe i dok je pegla još vruća, ispraznite spremnik.

Kako biste odstranili tragove s ploče pegle, na dasku za peglanje raširite vlažan komad grube tkanine i trljajte peglom preko nje. Za tvrdokorne naslage od sintetičkih materijala upotrijebite kupovnu pastu za čišćenje. Nemojte izgrebati ploču i nikada nemojte ribati teflonsku ploču pegle.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh