logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koliko je povoljno grijanje na solarne panele

29/09/2014

Grijanje na solarne panele vrlo je isplativ i povoljan način grijanja. Odlučite se na solarno grijanje kuće i dodatno uštedite.

Prilikom ugradnje grijanja u već postojeću ili novu kuću razmislite o svim varijantama koje bi vam bile najpovoljnije s obzirom na vaše mogućnosti. Jedno od takvih povoljnih načina grijanja je i ono na solarne panele koje sve više ugrađuje. Ovo je način proizvodnje energije pomoću sunčevog svjetla.

Bez sunca je nezamislivo živjeti, a količina energije koja svaki sat stiže na Zemlju dovoljna je da zadovolji sve potrebe čovječanstva sljedećih godinu dana. Najjednostavniji i najpovoljniji način iskorištavanja sunčeve energije je preko solarnih panela, odnosno grijanje vode koja se dalje koristi u kućanstvu. Ovo je jedan od najpovoljnijih načina jer možete koristiti toplu vodu i njome se grijati, a kako svake godine ima sve više sunca netrebate se bojati kako ovo neće imati dobar učinak.
Kao samostalni izvor energije solarni paneli koriste se i na raznim automatima, prometnim znakovima, kalkulatorima i objektima kojima je potreban dugotrajni i besprekidni izvor energije.

Europska unija i Hrvatska vlada također sufinanciraju grijanje na solarne panele, stoga se potrebno raspitati koje su vam mogućnosti i kakav način solarnog grijanja bi vam bio najisplativiji.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh