logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Komunikacija na radnom mjestu – kako uspješno komunicirati

13/09/2011

Komunikacija na radnom mjestu je vrlo važna radi održavanja dobre radne atmosfere. Kako uspješno komunicirati ponekad se treba i učiti.

Komunikacija na radnom mjestu je vrlo važna radi održavanja dobre radne atmosfere. Kako uspješno komunicirati ponekad se treba i učiti.

Prvo i osnovno pravilo je da izbjegavate tračeve na poslu jer ćete na taj način ostaviti dojam pouzdane osobe. Poruke u komunikaciji koje šaljete trebaju biti jasne, razumljive, razgovijetne i konkretne. Izrazite svoje zamisli i poslovne ideje te pomno isplanirajte svoju poslovnu komunikaciju. Upornost, nepopustljivost i prodornost vrlo su važna u komunikaciji, ali ne i u svim situacijama. Treba znati procijeniti kada treba popustiti. Ljubazan pristup i osmjeh ponekad su dovoljni da se postigne cilj. Istaknite se na poslu, ali na temelju vlastitih postignuća, a ne ulizivanja nadređenima.

I na kraju ukoliko i pogriješite priznajte vlastitu pogrešku jer osim što ćete izbjeći nepotreban stres, ostavit ćete dojam osobe koja je vrlo odgovorna. Obratite pažnju na sitnice na poslu, mogu vam donijeti puno koristi.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh