logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Koncentracija na poslu, kako se koncentrirati

29/08/2013

Za uspješno obavljen posao i za svakodnevni radni učinak vrlo je važna koncentracija na poslu. Kako se koncentrirati?

Za uspješno obavljen posao i za svakodnevni radni učinak vrlo je važna koncentracija na poslu. Kako se koncentrirati? Ona može ovisiti o više faktora, tako primjerice ako ste dovoljno motivirani i zainteresirani za posao koji obavljate, lakše ćete izvršavati radne zadatke.

No, i najzanimljiviji posao može dovesti do zasićenja pa ako primjetite da se teže uživljavate u radne obaveze pokušajte poboljšati svou koncentraciju.
Prije svega, za normalno funkcioniranje i svakodnevni ritam jako je važno da ste odmorni i naspavni. Uredan život, zdrava prehrana, rekreacija i odmor, pružit će vam snagu, elan, ali i potrebnu koncentraciju za posao.

Poslu pristupite organizirano na način da napravite potrebnu pripremu kako biste nesmetano i što bolje obavili posao. Organizirajte si radni stol, opustitese uz laganu glazbu, limitirajte si vrijeme provedeno na internetu te napravite poslovni plan.

Ako primjetite da vam koncentracija jako opada, dozvolite si malu pauzu te se prošećite po uredu. Popijte vode ili si napravite čaj ili kavu kako biste se malo osvježili.

Budući da se način koncentriranja ili fokusiranja može naučiti i pospješiti, postoje razne tehnike i seminari na kojima se može ovladati tom vještinom.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh