logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kredit za opremanje stana – uvjeti i kamate

23/02/2012

Kredit za opremanje stana ili kredit za adaptaciju, odnosno unutarnje uređenje stana su namijenjeni za adaptaciju stana ili kuće u vlasništvu tražitelja kredita. No, koji su uvjeti i koliko iznose kamate na te kredite?

Kredit za opremanje stana ili kredit za adaptaciju, odnosno unutarnje uređenje stana su namijenjeni za adaptaciju stana ili kuće u vlasništvu tražitelja kredita. No, koji su uvjeti i koliko iznose kamate na te kredite?

Većina banaka nude adaptacijski kredit pretežno u EUR-ima sa rokom dospijeća do 30 godina. Uobičajeni instrumenti osiguranja ovih kredita su hipoteka, polica osiguranja, zadužnica, mjenica i/ili sudužništvo. Većina banaka ima osnovne uvjete za kreditnu sposobnost kod stambenih kredita za unutarnje uređenje stana ili kuće. Prvi uvjet je da imate stalna mjesečna primanja (plaća, honorar, miraovina). Morate biti uredni u podmirenju obaveza prema bankama, što se provjerava uvidom u HROK. Iznos kredita koji se može podići ovisi o dijelu koji ostaje nakon podmirenja obveza po svim kreditima, neopterećeni dio plaće mora iznositi barem 2/3 prosječne plaće.

Kamate na kredit za opremanje stana su u rasponu od 5,30% do 9,10% ovisno je li fiksna ili promjenjiva kamata i ovisno o banci u kojoj želite podići kredit.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh