logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kredit za zatvaranje kredita

07/03/2012

Trebate kredit za zatvaranje kredita, ali ne znate koji su uvjeti. Reprogram kredita ili refinanciranje zaduženja novim kreditom možda može biti spas za one koji više ne mogu otplaćivati kredit.

Trebate kredit za zatvaranje kredita, ali ne znate koji su uvjeti. Reprogram kredita ili refinanciranje zaduženja novim kreditom možda može biti spas za one koji više ne mogu otplaćivati kredit.

Da pojasnimo, refinanciranje je zatvaranje postojećih dugova i kredita jednim novim i primjenjuje se na jednu vrstu zaduženja. Pa tako ne možete refinancirati stambeni kredit, minus na tekućem i gotovinski kredit. Refinanciranjem zaduženja možete jednim kreditom zatvoriti nenamjenske obveze poput minusa na tekućem, gotovinskog zajma, dugova po karticama. Ako imate uvjete možete podići nenamjenski kredit za zatvaranje kredita, ali na takav kredit ćete imati poprilično visoku kamatnu stopu.

Prije podizanja bilo kojeg od navedenih kredita, potrebno je dobro razmisliti i procijeniti isplati li vam se obzirom da sa njima dolaze i novi troškovi kao što su naknade i visoke kamate.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh