logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Krediti na kartice, Diners gotovinski krediti

04/04/2012

Ukoliko vam je potreban kredit na kartice u nastavku navodimo koji su uvjeti, iznosi i kamate, te kako dobiti Diners gotovinski kredit.

Ukoliko vam je potreban kredit na kartice u nastavku navodimo koji su uvjeti, iznosi i kamate, te kako dobiti Diners gotovinski kredit.

Većina banka odobravaju potrošački kredit karticom, ovakve kredite mogu koristiti vlasnici tekućeg računa s redovnim mjesečnim primanjima i vlasnici kartice s odgodom plaćanja. Poslovanje po računu treba biti uredno barem tri mjeseca prije traženja kredita, kao i ispunjavanje drugih kreditnih obveza (ako postoje), te se procjenjuje trenutačna kreditna sposobnost. Za kredit nisu potrebni jamci ni drugi instrumenti osiguranja. Iznosi po ovakvim kreditima iznose od 1000 pa sve do 100000 kuna, kamatna stopa se kreče od 10 pa sve do 14% ovisno o paketu, odnosno iznosu kredita sa rokom otplate do tri godine, a prilikom podizanja kredita plaćaju se troškovi obrade kredita. Način otplate ovakvih kredita obično su u mjesečnim obrocima plativim u kunama, terećenjem tekućeg računa.

Osim što je Diners kartica namijenjena za plaćanje roba i usluga u zemlji i inozemstvu. Korisnici Diners Club kartica imaju mogućnost i podizanja potrošačkog zajma uz godišnju kamatu od oko 11%, prilikom podizanja zajma naplaćuje se naknada za obradu kredita. Najviši revolving zajam po Dinars kartici iznosi do 75.000 kuna.

Uvjeti za korištenje Diners kartice je da imate stalan izvor prihoda, da ste punoljetni, te da imate prebivalište u Hrvatskoj.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh