logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Krediti na ostatak primanja

10/04/2012

Krediti na ostatak primanja u današnje vrijeme su izrazito traženi. Obzirom da su banke i ostali kreditori postrožili svoje uvjete zbog novih zakona koje je uvela država i tako ograničavaju kreditiranje građana.

Krediti na ostatak primanja u današnje vrijeme su izrazito traženi. Obzirom da su banke i ostali kreditori postrožili svoje uvjete zbog novih zakona koje je uvela država i tako ograničavaju kreditiranje građana.

Razne tvrtke na tržištu reklamiraju kredite na ostatak primanja, bez hroka i jamaca. Takvi krediti koje nude razne tvrtke u pravilu su nepovoljni, stoga vrlo je važno dobro razmisliti prije odluke o podizanju takvog kredita, jer bi se vrlo lako mogli naći u još većim financijskim problemima. Slične kredite nude i banke pa tako ljudima omogućuju da svoja primanja prebace kod njih. Tako će ratu kod njihovih kredita skidati trajnim nalogom, te tako osigurati naplatu. Na taj način će vam moći odobriti kredit čija rata prelazi zakonsku osnovicu koliko se građani mogu zadužiti.

Ukoliko nemate redovita primanja jedan od modelima gotovinskih kredita koje nude banke su krediti s ostatkom vrijednosti , kod kojih se dio zaduženja otplaćuje postupno tijekom godina, a ostatak od 20 do 40 posto na kraju otplate. Kamate su od 10,20 do 11,90 posto, rok otplate 10 godina, a maksimalni iznos kredita 25 tisuća eura.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh