logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kreditne kartice za studente

23/03/2012

Kartice kartice za studente dobar su odabir kako bi studenti postali financijski samostalni.

Kartice kartice za studente dobar su odabir kako bi studenti postali financijski samostalni.

Pronalaženje najbolje kreditne kartice za studente ovisiti će o nekoliko čimbenika, uključujući jednostavnost primjene, godišnjoj kamati, godišnje naknade, usluga korisnicima, i nagrade. Svaki student ima različite potrebe, dok su nekima možda prioritet niske kamate, nekima je jednostavnost primjene jedan od najvažnijih faktora za odabir najbolje kartice. Kreditne kartice za studente zadovoljiti će osnovne potrebe potrošnje, te naučiti studente da razvijaju dobre financijske navike.
Uvjet za izdavanje kreditne kartice je da ste redovan student. Mogućnosti takvih kartica što je možete koristiti za kupnju odjednom ili na rate bez kamata i naknada, ovisno koju karticu ste odabrali. Limit potrošnje po kreditnim karticama za studente određuju roditelj ili skrbnik.

Da bi student postao korisnik kartice dovoljno je popuniti zahtjev te uz potpis i suglasnost roditelja/skrbnika priložiti potvrdu o zaposlenju roditelja/skrbnika. Ovakve kartice idealna su i za studente putnike.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh