logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kućni telefon, telefon sa sekretaricom

15/05/2012

Kupujete li kućni telefon i odlučili ste se za telefon sa sekretaricom, ali obavezno se raspitajte o nizu praktičnih opcijama koje danas proizvođači telefonskih uređaja nude.

Kupujete li kućni telefon i odlučili ste se za telefon sa sekretaricom, ali obavezno se raspitajte o nizu praktičnih opcijama koje danas proizvođači telefonskih uređaja nude.

Obzirom da su danas fiksni telefoni sve sličniji dizajnom i karakteristikama mobilnim uređajima, ponuda na tržištu je vrlo bogata od klasičnih stolnih telefona, bežičnih ili sa fax uređajem. Noviji, odnosno moderniji modeli telefona obično imaju zaslon na kojem možete vidjeti tko vas zove i niz drugih praktičnih opcija kao što su primjerice budilica, automatska sekretarica, imenik kontakata, mogućnost slanja SMS-ova. Bitno je naglasiti da noviji modeli telefona poznatih brandova štede energiju.

Stoga prilikom odabira telefona informirajte se o štednji energije, naime neki modeli telefona imaju nisku potrošnju energije, pa budite energetski učinkoviti i pažljivi prema okolišu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh