logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kupnja odjeće preko interneta

15/12/2011

U današnje vrijeme internet kupnja postaje sve zatupljenija i popularnija. Na internetu možete kupiti gotovo sve što vam treba.

U današnje vrijeme internet kupnja postaje sve zatupljenija i popularnija. Na internetu možete kupiti gotovo sve što vam treba.

Najjednostavnija je kupnja brandova i dizajnerske odjeće koja nije dostupna u vašoj okolini, uz to, online često naletimo na sniženja i jeftinije cijene. Putem interneta se naravno nudi i puno veći izbor odjeće, teško će se dogoditi da u gradu vidite nekoga tko nosi istu haljinu koju ste vi nedavno naručili putem interneta. Dobro je prije kupnje proučiti konfekcijske brojeve, pogotovo ako naručujete robu iz SAD-a, kako bi izbjegli da vam određeni komad robe ne odgovara, iako je zapravo riječ o vašem standardnom broju.

Treba pripaziti, a na to mnogi zaborave jer ih ponesu niske cijene, da je neka roba podložna plaćanju PDV-a i carine. Kada se pribroje troškovi poštarine, računica se često razlikuje od početne cijene.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh