logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Kupovina s popustom – akcije popusti sniženja

27/09/2011

Akcije, popusti, sniženja česti su natpisi na trgovinama koji nas privlače. Kupovina s popustom može biti vrlo isplativa, ali treba znati kako kupovati na akcijama.

Akcije, popusti, sniženja česti su natpisi na trgovinama koji nas privlače. Kupovina s popustom može biti vrlo isplativa, ali treba znati kako kupovati na akcijama.

Prije svega trebate odredite budžet koji ste spremni potrošiti na kupovinu. Nikada nemojte otići u kupovinu bez da ste prethodno razradili dobar plan.

Nemojte kupovati neki komad odjeće ili obuće samo zato jer je na akciji, a ustvari vam ne treba i samo će stajati u ormaru. Stoga napravite popis stvari koje trebate kupiti i na temelju njega kupujte. No, nemojte se dati zavarati natpisima o velikim sniženjima, dobro provjerite kolika je stvarna cijena i koliko je sniženje. Je li sniženje samo fiktivno ili stvarno?

Vrlo je važno i da plaćate s gotovinom, kartice ostavite kod kuće kako ne biste došli u napast i počeli trošiti novac s kartice. Ukoliko plaćate gotovino imat ćete stvarni uvid koliko ste potrošili, a ako se odlučite za karticu nećete imati osjećaj da trošite novac i stoga biste mogli pretjerati.

Vrlo je važna samokontrola prilikom kupovine jer samo na taj način ćete kupiti ono što vam treba i nećete se bespotrebno zadužiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh