logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Lista poklona – što pokloniti za vjenčanje, odnosno poklon za mladence

12/09/2011

Što pokloniti za vjenčanje i koji poklon za mladence je primjeren, postoji li neka lista poklona? To je pitanje koje si je barem jedanput svatko postavio.

Što pokloniti za vjenčanje i koji poklon za mladence je primjeren, postoji li neka lista poklona? To je pitanje koje si je barem jedanput svatko postavio.

Odlazak na vjenčanje zahtijeva određeni financijski izdatak. Stoga treba napraviti dobar plan kako bi to sve financijski bilo podnošljivo. Ne zaboravite se raspitat koji će se običaji poštivati na svadbi kako biste znali raspodijeliti predviđen novčani iznos. Iako je novac u današnje vrijeme najčešći svadbeni poklon mnogi se odlučuju ipak za kupnju poklona. To su najčešće umjetnička djela, bijela tehnika, plaćanje bračnih putovanja, posteljina, suđe…a odabir poklona najviše ovisi o tome koliko novca ste spremni izdvojiti.

Lakši odabir poklona možda vam omoguće i sami mladenci i to ako naprave listu želja, odnosno poklona. Naime, pojedini trgovački lanci omogućuju mladencima da naprave listu poklona koja se proslijedi uzvanicima.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh