logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Low cost kompanije – jeftini letovi sa low cost kompanijom

25/07/2014

Low cost kompanije nude vrlo jeftine letove prema svim turističkim odredištima, a želite li proći što jeftinije kupite kartu nekoliko mjeseci ranije.

Low cost ili niskotarifna avionska kompanija je vrsta avio kompanije koja nudi vrlo niske troškove leta. Takve kompanije prodaju karte preko interneta, i imaju malo drugačiji oblik poslovanja od ostalih avio kompanija, pa mogu organizirati tako jeftine letove. Low cost kompanije u floti imaju avione samo jednog tipa, na svojim letovima ne poslužuju besplatnu hranu i piće, a polijeću sa aerodroma koji imaju niske takse. Low cost kompanija ne zapošljava veliki broj ljudi , odnosno osoblja, zaposlenih je samo minimalni broj kako bi sve moglo normalno funkcionirati.
Kako bi putovali što jeftinije, morate biti fleksibilni i kartu kupiti 3 ili 4 mjeseca prije, ako ne letite u vrijeme sezone i u tjednu, kartu za neko poznato odredište možete kupiti i za manje od 10 € .
Kod ovakvih letova obratite pažnju na prtljagu kako se nebi dogodilo da prtljagu platite više nego kartu, veličina i težina vrlo su bitne i ukoliko se ne pridržavate propisanih dimenzija i težine u zračnoj luci naplatit će vam dodatno prilikom pregleda. Ovako jeftini letovi vrlo su zanimljivi mlađoj populaciji avanurističkog duha koja je željnja dobre zabave, a povoljne cijene low cost kompanija idu u njihovu korist.
U Hrvatskoj ima puno ovakvih niskotarifnih kompanija, a neke od najpoznatijih su : Ryanair, Easyjet, Wizzair, Germanwings, Tuifly, Vueling, Jet2, Avro i flyBe, no trebalo bi znati kako neke avionske kuće imaju letove samo preko ljeta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh