logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Mobilne fiskalne blagajne, cijena fiskalne blagajne

03/04/2013

Čuli ste da postoje mobilne fiskalne blagajne, ali ne znate koja je cijena fiskalne blagajne. Mobilne fiskalne blagajne dobro su rješenje ako ste često na terenu i često poslujete izvan ureda.

Čuli ste da postoje mobilne fiskalne blagajne, ali ne znate koja je cijena fiskalne blagajne. Mobilne fiskalne blagajne dobro su rješenje ako ste često na terenu i često poslujete izvan ureda.

Primjerice, obrtnici na štanodvima, tržnicama, taksisti samo su neka od zanimanja kojima je možda najbolje rješenje korištenje mobilne fiskalne blagajne. One ostavaruju internetsku vezu s Poreznom upravom putem mobilnog ili fiksnog interneta. Mobilne fiskalne blagajne možete nabaviti u vidu android POS fiskalnih blagajni, a to je zapravo program koji se ugrađuje u neki od prijenosnih android uređaja poput tableta ili mobitela. Postoje male prijenosne fiskalne blagajne koje rade putem fiksne internetske veze. Njihova baterija može izdržati do dva dana bez punjenja.

Cijene mobilnih fiskalnih blagajni kreću se od 1500 kuna na više.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh