logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Mobitel s velikim tipkama, mobiteli za starije

08/05/2012

Sve više proizvođača mobilnih uređaja u svojoj ponudi imaju mobitel s velikim tipkama to su ujedno mobiteli za starije osobe.

Sve više proizvođača mobilnih uređaja u svojoj ponudi imaju mobitel s velikim tipkama to su ujedno mobiteli za starije osobe.

Ovakvi mobiteli u softverskom dijelu najčešće nude samo osnovne funkcije, koje su potrebne za osnovnu komunikaciju, imaju veliki zaslon, te tipkovnicu sa velikim brojevima.
Emporija je austrijska tvrtka koja je specijalizirana za mobitele namijenjene starijim osobama. Karakteristike njihovih mobilnih uređaja je mali broj funkcija, kako bi se korisnicima kojima je mobitel namijenjen omogućilo vrlo jednostavno korištenje. Uz osnovne funkcije mobiteli su dizajnirani sa velikim zaslonom, kako bi znakovi na zaslonu bili što čitljiviji, dok tipkovnica zauzima polovicu površine uređaja sa tipkama koje jasno govore čemu namijenjene.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh