logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Molba za posao bez natječaja

30/05/2014

Saznajte kako napisati molbu za posao kad poduzeće nema otvoren natječaj za mjesto na koje se prijavljujete.

Molba za posao kad ne postoji natječaj, tj. kad poduzeće ne traži radnike, treba biti vrlo profesionalno napisana. U takvoj molbi vi nudite (pokušavate prodati) svoje usluge u svrhu poboljšanja rada određene firme. Vaš zadatak je da svojim pismom uvjerite poslodavca da ste mu potrebni, iako trenutno on trenutno ne traži nove zaposlenike.

U slučaju da se radi o poziciji koja već postoji u tom poduzeću, vi se tim pismom prijavljujete na natječaj koji još ne postoji (ako poduzeće ne planira razvoj, možda ni neće postojati). U slučaju da se radi o poziciji koja još ne postoji u tom poduzeću, a vi smatrate da im je potrebna, tada nudite poslodavcu možda nepoznatu uslugu i bitno je da je čim jasnije definirate.

U molbi za posao bez natječaja potrebno je napisati razlog prijave. Kod prijave za postojeću poziciju svakako istaknite sve prednosti i vještine po kojima se ističete. Navedite i iskustvo te, ako želite, neki primjer u kojem se jasno vidi vaš način pristupa problemima i rješavanja problema. Kod prijave za poziciju koja još ne postoji čim jasnije definirajte uslugu koju nudite, koja bi bila vaša zaduženja te zašto bi to poboljšalo poslovanje poduzeća.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh