logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Motivacija za posao, kako se motivirati

03/05/2012

Za uspješno obavljanje radnih zadataka bitna je motivacija za posao, ukoliko nismo zadovoljni sa svojim poslom jedno od čestih pitanja je kako se motivirati.

Za uspješno obavljanje radnih zadataka bitna je motivacija za posao, ukoliko nismo zadovoljni sa svojim poslom jedno od čestih pitanja je kako se motivirati.

Obzirom da je jedan od glavnih motivacija u poslovnom svijetu novac, ipak da biste bili potpuno zadovoljni na svom radnom mjestu potrebne su i druge motivacije. Da biste bili što uspješni i zadovoljni u poslovnom okruženju potrebno je spoznati što vas motivira na rad. Jedna od motivacija je osjećaj osobnog postignuća, odnosno osjećaj da radite posao koji ima smisla i koristi društvu, osjećaj uspjeha i vrijednosti, te samopoštovanja i samopouzdanja nakon uspješno završenog zadatka ili projekta.
Motivacija može biti i stjecanje iskustva, čime posao činite zanimljivijim, isto tako motivacija može biti i napredovanje koje potvrđuje da se trud isplatio. Napredovanjem dobivate osjećaj da vas nadređeni cijene, te vam omogućava dalji razvoj u intelektualnom i materijalnom smislu. Pozitivna radna atmosfera i dobar tim suradnika može biti jako dobara motivacija, u pozitivnoj atmosferi i u dobrom timu osim što se ugodno osjećamo ujedno stječemo nova znanja, vještine i iskustva.

Uz spoznaju što bi vas motiviralo za posao, bilo bi dobro da pronađete motivacijski okidač, primjerice neka pjesma zbog koje se osjećate energičnije.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh