logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Može li internet bez telefona

28/02/2013

Trebate uvesti internet, ali ne biste htjeli i telefon da si ne napravite nepotrebne troškove. Internet bez fiksnog telefona moguće je ishodovati kod svih hrvatskih teleoperatera, ali pitanje je isplativosti takve usluge.

Trebate uvesti internet, ali ne biste htjeli i telefon da si ne napravite nepotrebne troškove. Internet bez fiksnog telefona moguće je ishodovati kod svih hrvatskih teleoperatera, ali pitanje je isplativosti takve usluge.

Tvrtke koje se bave fiksnom i mobilnom telefonijom, internetom i televizijom nude različite vrste paketa i usluga. Iako je uobičajeno da je usluga fiksnog telefona uključena u paket usluga, ipak se može zatražiti usluga interneta bez fiksne telefonske mreže i plaćanja pretplate. No, to ne znači da je ova usluga povoljnija od već postojećih kombinacija usluga. Osim toga, možete se odlučiti za uslugu mobilnog interneta koji omogućava pristup internetu uz pomoć neke vrste mobilnog uređaja. Trenutna ponuda mobilnog interneta u Hrvatskoj uključuje mobilni internet na bonove i pretplatu, a cijene paketa pojedinih operatera treba dobro proučiti i odlučiti se za najpovoljniji.

Ako vam ne treba fiksna telefonska linija, a želite uvesti internet možda je najbolje obratiti se tvrtkama koje nude isključivo uslugu korištenja interneta.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh