logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Naljepnice za zid – cijene zidnih naljepnicama

25/08/2014

Ukrasite svoje zidove naljepnicama. Njihova cijena vrlo je povoljna, a zid koji ćete ukrasiti izgledati će dekorativno i moderno.

Ukrasite svoju spavaću sobu, kuhinju ili dnevni borak povoljnim dekorativnim naljepnicama za zid i učinite prostoriju toplijom i kreativnom.
Naljepnice za zid idealan su odabir ukoliko ne želite monotone zidove po cijeloj kući, a uz to su i vrlo povoljne. Cijene se kreću ovisno o kvaliteti i veličini naljepnica, no mogu se pronaći one malih dimenzija za jako malu cijnu što je često i puno isplativije od bojanja zidova.
Proizvođači, odnosno dobavljači također drže svoju cijenu i zbog toga nam se možda kupnja naljepnica može učiniti skupom, no to ćete zaboraviti čim ugledate prekrasnu sliku ili poruku na zidu vaše spavaće sobe. Postoji mogućnost izrade vaše privatne slike ili poruke, cijena takve usluge naravno je nešto viša, ali u svakom slučaju je isplativo.

Ne želite izdvojiti puno novca za naljepnice? Izradite ih sami kod kuće ukoliko ste dosta kreativni i imate umjetničkog dara. Nabavite sav potreban materijal za crtanje i bacite se na ukrašavanje.

Naljepnice za zid odaberite kao ukras ili pak da prekrijete neku nepravilnost na zidu. Ovaj trend u zadnje vrijeme vrlo je raširen i sve je više onih koji se odlučuju svoj dom oblijepiti ovim dekorativnim naljepnicama.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh