logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Neverbalna komunikacija govor tijela

14/09/2011

Neverbalna komunikacija i govor tijela izuzetno su bitni prilikom odlaska na razgovor za posao. Posebnu pozornost treba obratiti na to što poručujemo neverbalnom komunikacijom.

Neverbalna komunikacija i govor tijela izuzetno su bitni prilikom odlaska na razgovor za posao. Posebnu pozornost treba obratiti na to što poručujemo neverbalnom komunikacijom.

Na početku trebate ostaviti samouvjeren nastup, vaše tijelo mora odavati dojam samouvjerenosti i samopouzdanja. Prvi dojam je osobito važan zato kada čekate uspravite leđa i glavu držite uspravno te tako pokažite samouvjerenost.
Obratite pažnju na rukovanje. Stisak ruke ne smije biti niti prejak niti prelagan, stoga prije nego idete na razgovor za posao vježbajte sa svojim prijateljem stisak ruke. Prilikom razgovora pripazite na gestikuliranje s rukama. Nikada nemojte pretjerano gestikulirati s rukama jer to ne ostavlja nimalo dobar dojam o vama.

I na kraju kada odlazite s razgovora, samo uzmite svoje stvari, koje ste odložili na pod, i rukujte se s ispitivačem i napustite lagano i smireno prostoriju. No, ne zaboravite i na osmijeh i optimističan stav.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh