logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Održavanje akvarija – kako očistiti akvarij i promjena vode u akvariju

13/09/2011

Promjena vode u akvariju je vrlo važna za održavanje akvarija kako bi ribe zdravo živjele. Treba znati način samo kako očistiti akvarij…

Promjena vode u akvariju je vrlo važna za održavanje akvarija kako bi ribe zdravo živjele. Treba znati način samo kako očistiti akvarij. Kako bi pravilno promijenili vodu u akvariju, trebate to činiti postepeno.

Prije nego krenete sa mijenjanjem vode, prvo iskopčajte svjetla i opremu. Zamijenite otprilike trećinu vode u akvariju svakih tjedan-dva. Vodu iz vodovoda tretirajte u skladu sa uputama koje ste dobili, prije nego je dodate u akvarij i prilagodite njenu temperaturu, tako da se ne razlikuje više od dva stupnja od temperature akvarijske vode. Ove podatke opet provjerite sa prodavačem kod kojeg ste kupili ribice. Kod nekih pročišćavanja i tretmana vode iz vodovoda, ona će biti spremna za sat vremena, dok u nekim slučajevima treba odstajati preko noći, prije nego je ulijete u akvarij.

Jednom tjedno provjerite pH i temperaturu vode. Obratite pozornost na to da oni variraju od jedne riblje vrste do druge. I na kraju ne zaboravite na čišćenje filtera akvarija. Promijenite filter na akvariju svaka dva do tri tjedna, ovisno o potrebi. Znat ćete kada ga trebate očistiti jer će voda postati zamućena ili smrdljiva.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh