logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Organizacija djevojačke večeri cijene i ideje

03/08/2012

Napravite budžet za djevojačku večer koliko novca možete potrošiti i prema tome krenite na organizaciju djevojačke večeri. Vrlo je važno smisliti dobre ideje za koje neće trebati ni previše novca. Ako želite da to netko učini umjesto vas, cijene za organizaciju djevojačke ovise o tome što želite.

Napravite budžet za djevojačku večer koliko novca možete potrošiti i prema tome krenite na organizaciju djevojačke večeri. Vrlo je važno smisliti dobre ideje za koje neće trebati ni previše novca. Ako želite da to netko učini umjesto vas, cijene za organizaciju djevojačke ovise o tome što želite.

Vrlo je važno prilagoditi organizaciju te večeri prema djevojkama koje su pozvane. Djevojačka večer može biti i odlazak do kafića na piće do organiziranja velike zabava.
Kuma uz pomoć mlade organizira djevojačku, s time da o njima ovisi kako će dijeliti troškove. Obično djevojke koje su pozvane na djevojačku trebaju samo izdvojiti novac za poklon mladoj, dok ostale troškove dijele mlada i kuma.
Budžet za djevojačku večer mora se sastojati od sljedećih stavki: hrana, piće, torta, pokloni, glazba, prostor i ukrasi. Prostor i glazbu pokušajte sami osigurati kako bi vam u budžetu ostalo više novca na raspolaganju. I ukrase za prostoriju u kojoj planirate održati djevojačku napravite sami uz pomoć materijala koji imate, eventualno će vam trebati desetak kuna za kupnju balona.
U kupovini torte i poklona sudjeluju sve sudionice djevojačke večeri, a za novcima iz budžeta morat ćete posegnuti samo ako se pojave neplanirani troškovi.
Hrana i piće opteretit će najviše vaš budžet, ali kako biste i tu uštedjeli pazite gdje kupujete i pokušajte kupovati stvari na akciji i veća pakiranja.
Planirate li na djevojačku dovesti stripera ili, primjerice, tamburaše tada ćete u budžetu djevojačke morati računati i na taj izdatak.
Organizaranje djevojačke večeri za 10-ak djevojaka je veliki posao, a ako želite da vaša djevojačka večer bude uspješna vrlo važno je dobro planiranje. Dakle, najvažnije je napraviti popis i držati se njega kako se ne bi pojavili nepredvidivi troškovi i događaji.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh