logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Osiguranje stambenog kredita, hipotekarni stambeni krediti

29/08/2012

Najčešće osiguranje stambenog kredita uz jamce je i životno osiguranje, dok hipotekarni stambeni krediti imaju kao instrument osiguranja nekretninu.

Najčešće osiguranje stambenog kredita uz jamce je i životno osiguranje, dok hipotekarni stambeni krediti imaju kao instrument osiguranja nekretninu.

Prilikom podizanja stambenog kredita jedan od najčešćih osiguranja je osiguranje stambenog kredita. Većina banaka u Hrvatskoj u svojoj ponudi stambenih kredita nudi i osiguranje stambenih kredita. Osiguranje stambenog kredita funkcionira na način da korisnik kredita osigura svoj život na svotu osiguranja koja može biti u punom iznosu kredita, ali i na manje iznose. Ukoliko nastupi osigurani slučaj, smrt uslijed bolesti ili nezgode, osiguranje će isplatiti banci osigurani iznos, na račun otplate kredita.

Što se tiče hipotekarnog stambenog kredita instrument osiguranja je nekretnina čije se vlasništvo prenosi u korist banke, a procijenjena vrijednost mora biti barem dva puta veća od traženog iznosa kredita. Ukoliko se klijent želi dodatno osigurati tada je najčešći instrument osiguranja životno osiguranje.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh