logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Osobni financijski savjetnik – uloga financijskog savjetnika

30/05/2014

Osobni financijski savjetnik pomoći će u riješavanju financijski poteškoća i odvesti nas u pravom smjeru.

Osobni financijski savjetnik potreban je svakoj osobi koja ima dugove, a nezna kako se nositi sa njima, odnosno kak ih vratiti, a da njezin budžet ne trpi previše. Financijski savjetnik je osoba koja utvrđuje financijsku situaciju klijenta, analizira je, određuje ciljeve, pomaže kod izrade financijskog plana i savjetuje klijenta kako da se što bolje i bezbolnije izvuće iz dugova.


U Hrvatskoj postoje dvije vrste savjetnika za financiranje – porezni i investicijski. Porezni se bavi kako i sama riječ kaže poreznim savjetovanjem, njihove usluge koriste većinom trgovačaka društva i vlasnici samostalnih djelatnosti. Pomoć porezonog savjetnika potrebna je kako bi platili što manje poreza, a da pri tome poštujemo zakon. Investicijski savjetnici pomažu većinom velikim ulagaćima , te ih savjetuje o ulaganjima u dionice i fondove.
Kada vam je ovakva stručna osoba potrebana i kada je birate, neka to bude osoba u koju ćete imati povjerenja, jer je to dugoročni odabir, a može vam zatrebati preventivno- kada nam je potrebna mjera opreza i uvid u to kako napredujemo sa ostvarenjem financijskih ciljeva, te kurativno – kada je financijska situacija loša.


Svakako prije nego što posegnete za ovakvim riješenjem, pokušajte se sami dovesti u normalnu poziciju, a pomoć stručne osobe potražite tek kada se uvjerite da sami nećete uspjeti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh