logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Otvaranje kozmetičkog salona: kako otvoriti kozmetički salon

24/07/2014

Planirate otvaranje kozmetičkog salona? Saznajte kako možete otvoriti kozmetički salon i pokrenuti posao.

Kozmetički salon moguće je otvoriti kao obrtničku djelatnost. Za otvaranje obrta potrebno je biti državljanin RH, punoljetna osoba koja nije djelomično ili potpuno lišena poslovne sposobnosti te udovoljavati općim zdravstvenim uvjetima i posebnim zdravstvenim sposobnostima onako kako je propisano. Uvjet je i da vam pravomoćnom sudskom presudom ili rješenjem o prekršaju nije izrečena mjera sigurnosti ili zaštitna mjera zabrane obavljanje obrta koja još traje. Za otvaranje kozmetičkog salona potreban vam je prostor pa morate imati i pravo korištenja prostorom. Otvaranje obrta je vrlo jednostavno. Prvo je potrebno odabrati vrstu obrta. Nakon toga je potrebno prikupiti svu potrebnu dokumentaciju te na kraju predati dokumentaciju i uplatiti pristojbe.

Savjeti za otvaranje kozmetičkog salona

Prije nego otvorite kozmetički salon trebate nabaviti svu opremu koja će vam biti potrebna za rad. Ovisno o tome koliki je raspon usluga koje ćete nuditi, trebat će vam kozmetički krevet, stol za manikuru, stolac za pedikuru, grijači za vosak, trake za depilaciju, set za manikuru i pedikuru, aparat za kavitaciju, kozmetička kolica, preparati za njegu kože, ulja za masažu, vruće kamenje za masažu i slično. Ta oprema zna biti vrlo skupa, ali za početak nešto od te opreme možete iznajmiti dok ne zaradite toliko da kupite svoju opremu. Trebate osigurati i prostor u kojem ćete obavljati djelatnost. Prostor može biti vaš ili iznajmljen.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh