logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Otvaranje slobodnog obrta, uvjeti za otvaranje slobodnog obrta

26/04/2013

Zainteresirani ste za otvaranje slobodnog obrta, ali ne znate koji su uvjeti za otvaranje slobodnog obrta. Slobodni obrti su obrti za čije se obavljanje, kao uvjet ne traži ispit o stručnoj osposobljenosti , srednja stručna sprema ili majstorski ispit.

Zainteresirani ste za otvaranje slobodnog obrta, ali ne znate koji su uvjeti za otvaranje slobodnog obrta.  Slobodni obrti su obrti za čije se obavljanje, kao uvjet ne traži ispit o stručnoj osposobljenosti , srednja stručna sprema ili majstorski ispit.

Za otvaranje slobodnog obrta dovoljno je da osoba posjeduje opće uvjete, a to su: da osoba koja otvara obrt udovoljava posebnim zdravstvenim uvjetima i da osobi koja otvara obrt nije pravomoćnom sudskom presudom, rješenjem o prekršaju ili odlukom suda časti, izrečena sigurnosna mjera ili zaštitna mjera zabrane obavljanja djelatnosti dok ta mjera traje. Sve potrebne obrasce i uplatnice dobit ćete na odjelu za gospodarstvo vašeg Ureda državne uprave.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh