logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Paypal primanje novca, kartice za Paypal

11/05/2012

Za Paypal primanje novca potrebno otvoriti PayPal račun, te je potrebno imati važeće kartice za Paypal, a to su kreditne kartice (Visa Electron, MasterCard, American Express ili Diners).

Za Paypal primanje novca potrebno otvoriti PayPal račun, te je potrebno imati važeće kartice za Paypal, a to su kreditne kartice (Visa Electron, MasterCard, American Express ili Diners).

PayPal je internetski orijentirana kompanija koja omogućava da se uplate i novčani prijenosi obavljaju u potpunosti preko interneta. Novčani iznos se može prebaciti direktno sa tekućeg računa banke ili koristeći kreditne kartice/debitne kartice. Primatelj PayPal transfera može zatražiti ček od paypal –a, može otvoriti svoj korisnički račun, ili može zatražiti prijenos sredstava na svoj račun u banci. Primanje novca se naplaćuje od nekih 1% do 3% uz fiksnu naknadu.
Otvaranjem korisničkog računa na Paypalu automatski imate mogućnost plaćanja, a za primanje novca morate aktivirati posebnu opciju primanja. Bez obzira da li prodajete proizvode ili usluge na web stranici preko koje prodajete morate imati omogućenu prodaju putem web trgovine. Možete koristiti različita e-commerce rješenja. Većina CMS sustava (Joomla, WordPress…) i skripti danas nudi dodatke koji omogućuju on-line prodaju.

Većina dodateka i skripti daje mogućnost povezivanja s Paypal sustavom. Kada vaš kupac u košaricu stavi sve što želi kupiti kreće u check-out u toku kojeg ga skripta prebacuje na Paypal stranicu. Unutar internet preglednika je zabilježeno koji iznos korisnika kupuje i nakon što se korisnik prijavi na Paypal stranicu i potvrdi kupovinu iznos će biti prebačen na vaš Paypal račun. Novce koje imate na Paypal računu možete u bilo kojem trenutku prebaciti na karticu. To radite na Paypal stranici – opcija “Withdraw money”. za svako povlačenje plaća se 5 dolara. Zbog toga se povlačenje isplati tek za veće iznose, a ne i za pojedinačne kupovine manje od 50 ili 100 dolara. Za otvaranje PayPal računa potrebno je imati važeću kreditnu karticu, čiji broj unosite samo jednom te ju Paypal zapamti. Paypal servis i štiti od mogućih prijevara na eBayju, odnosno oštećenim kupcima vraća uplaćeni novac.

Za korištenje paypala kartice obavezno moraju imati CVV kod, kao što su: Visa kreditna kartica, Visa Electron – debitna kartica vezana uz devizni ili kunski račun, MasterCard, American Express ili Diners.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh