logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Plaćanje na eBayu, kako kupovati preko eBaya

10/08/2011

Da biste kupovali preko eBay-a potrebno se najprije registrirati i napraviti račun na PayPal-u. Preko PayPal-a obavljaju se transakcije od kupca do prodavača. Ovaj sustav je potpuno siguran i bez ikakve bojazni se možete registrirati na njega.

Da biste kupovali preko eBay-a potrebno se najprije registrirati i napraviti račun na PayPal-u.

Za registraciju na PayPal-u potrebna vam je kreditna karica koju možete zatražiti od banke na kojoj imate otvoreni račun.

Preko PayPal-a obavljaju se transakcije od kupca do prodavača. Ovaj sustav je potpuno siguran i bez ikakve bojazni se možete registrirati na njega.

Nakon što ste pronašli predmet koji želite kupiti stavite svoju ponudu na njega i nakon završetka aukcije kupac sa najvišom ponudom postaje vlasnik predmeta. Postoji još jedan način kupovine, a to je Buy It Now. Ukoliko pokraj predmeta stoji ova oznaka to znači da ga možete kupiti odmah po ponuđenoj cijeni.

Pod Shipping and payments provjerite da li prodavač šalje predmete u Hrvatsku i kolika je cijena paketa. Oznaka Free shipping znači da se predmet šalje bez naplate poštarine.

Klikom na kupovinu, eBay će vas tražiti osobne podatke (ime, prezime,a adresa) koje dobiva prodavač. Bitno je da ih napišete ispravno jer će u protivnom predmet biti poslan na krivu adresu. Slijedi prebacivanje na PayPal stranicu na kojoj se morate logirati i potvrditi kupovinu. Nakon provjere vašeg računa od strane PayPal-a ukoliko je sve u redu stiže na mail potvrda o uspješnoj kupovini.

Prilikom kupovine imajte na umu da je limit za neplaćanje carine 160 kuna po paketu pa ukoliko kupujete skuplji predmet možete računati na dodatne troškove carine i PDV-a.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh