logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Trajni nalog – najbolje bankarsko rješenje

07/05/2014

Plaćanje trajnim nalogom štedi se slobodno vrijeme korisnika i omogućuje lakše i brže plaćanje računa.

Ako vam se u zadnje vrijeme događa da zaboravite platiti račune na vrijeme, razmislite o tome da ugovorite plaćanje računa trajnim nalogom preko vašeg računa u banci. Danas s obzirom da je užurbani naćin života postao dio svakodnevice i kada ljudi imaju sve manje vremena,ovakav naćin pokazao se kao idealno riješenje. Sam način otvaranja trajnog naloga nije ništa kompliciran, korisnik jednostavno dođe u banku i zatraži plaćanje putem trajnog naloga određenih računa, jedina stavka koju morate vi kao korisnik zadovoljiti je ta da imate otvoren tekući račun sa redovitim primanjima.

Prednosti otvaranja trajnog naloga

Otvaranjem trajnog naloga u samom početku štedite si puno slobodnog vremena jer ne trebate više stajati u redovima za plaćanje računa, nema više razmišljanja o tome koji su računi plaćeni, a koji nisu, ne morate voditi računa o datumu dospijeća i plaćati određene zatezne kamate, jednostavno banka preuzima brigu za plaćanje vaših računa. Također osim plaćanja računa trajni nalog vam može služiti za prebacivanje sredstava iz banke u banku, sa jednog računa na drugi, za stambene štednje, osiguranja i drugo.

Na kraju možemo zaključiti kako je trajni nalog idealno riješenje koje bi se moralo sve više koristiti.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh