logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Plaćanje računa u pošti i provizija u pošti

16/02/2012

Računi se mogu plaćati i u pošti, ali treba provjeriti kolika je provizija u pošti za plaćanje računa.

Računi se mogu plaćati i u pošti, ali treba provjeriti kolika je provizija u pošti za plaćanje računa. Primjerice, račune za električnu energiju u pošti možete plaćati bez provizije.

Stoga kako biste bili sigurni za koju uplatnicu nećete platiti proviziju u poštanskom uredu, provjerite najprije popis njihovih ugovornih partnera. Ukoliko s izdavateljem računa nije zaključen ugovor kojim se uplatitelja oslobađa naknade za naplatu računa, korisnici za obavljena plaćanja računa plaćaju naknadu prema cjeniku usluga HPB u visini od 1,83 posto na iznos uplata, odnosno najmanje 5,00 kuna, a najviše 80,00 kuna.

Obratite li pažnju na poleđini računa ili uplatnice obično su naznačene blagajne ili banke u kojima nećete platiti proviziju. Želite li uštedjeti na provizijama, plaćanje računa putem interneta spada među najpovoljnije načine plaćanja računa jer su provizije najniže.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh