logo
Krediti background Tarife Background Savjeti background Help i info background Krediti background Telekom background Savjeti background Help i info background button navigacija osnovno uvjeti uvjeti dodatno Naruči Naruči

Blogovi i preporuke

Plaćanje trajnim nalogom

14/10/2011

Plaćanje trajnim nalogom jedan je od najpovoljnijih i najpouzdanijih načina plaćanja računa.

Plaćanje trajnim nalogom jedan je od najpovoljnijih i najpouzdanijih načina plaćanja računa. Kako ne biste nagomilali neplaćene račune, a time i dugove jedan od načina je plaćanje računa putem trajnog naloga.

Primjerice, kada uzmete kredit banke će vam najčešće ugovoriti trajni nalog za otplatu kredita i na taj način ste sigurni da će vaša mjesečna rata biti plaćena. Osim za plaćanje kredita i računa trajni nalog je izvrstan oblik štednje. Naime, u poslovnici banke otvorite poseban račun za štednju i s bankom ugovorite da trajnim nalogom mjesečno prebacuje određena sredstva s vašeg računa na koji dobivate primanja na račun za štednju. Na taj način ćete sigurno svaki mjesec izdvojiti određenu svotu novca na štednju i značajno uštedjeti. S vremenom svotu za štednju možete povećavati ili snižavati. To je i jedan od načina kako smanjiti minus na računu.

Osim toga, izbjeći ćete i dugotrajno čekanje u redovima i time uštedjeti na vremenu.


komentar(a)..ili pretražite našu bazu financijskih proizvoda

Računi
Štednje
Krediti
Kartice
 
 
1. Tražim:
Tekući račun
Žiro račun
Devizni račun
2. Važnije mi je:
Veliko prekoračenje     (samo za tekući)
Povoljna kamata na minus     (samo za tekući)
Naknada za vođenje
Novac.net je baza svih financijskih i telekom proizvoda na hrvatskom tržištu za pretraživanje i pronalazak najbolje kreditne kartice, računa, kredita, štednje ili telefonske, mobilne i internet tarife.


Pročitajte i ovo:

Prijavi se na newsletter - obavijesti o najboljim uštedama i povoljnim proizvodima

Kontaktirajte nas:

Pitanja i informacije   |   Marketing   |   Admin

Novosti   |   Kontakt   |   Impressum   |   O nama

© 2017, Novac.net. Sva prava pridržana. Powered by DPN.
Na vrh